Diskuze

Zveme vás na Symposium InterSystems 2012

Toto atraktivní setkání každoročně pořádáme, abychom celé komunitě InterSystems pomohli dosahovat špičkových výkonů. Pokud vytváříte převratné aplikace s InterSystems Caché, InterSystems Ensemble a InterSystems DeepSee, nebo pokud pracujete na propojeném zdravotnictví s InterSystems HealthShare či InterSystems TrakCare, pak si nenechte ujít příležitost k setkání s kolegy a s vedením InterSystems.

Symposium InterSystems se koná 4. a 5. června 2012 v konferenčním centru hotelu Galant v Mikulově.

Významní hosté Symposia

Paul Grabscheid - viceprezident pro strategické plánování

Paul Grabscheid je odborníkem na nástroje a technologie pro vývoj databází a aplikací. Tyto své znalosti a zkušenosti využívá od roku 1986 při svém působení na různých pozicích ve společnosti InterSystems, kde se věnuje produktovému plánování a marketingu. Před nástupem do InterSystems působil jako marketingový ředitel ve společnosti Mathematica, která se zabývala databázovým softwarem a 4GL nástroji. Jeho úkolem zde byla celosvětová expanze společnosti. Mathematica byla později převzata firmou Martin Marietta a Paul Grabscheid se stal marketingovým ředitelem v tamějším oddělení pro informační technologie. Ve firmě Martin Marietta Paul Grabscheid dohlížel na marketingové postupy u mnoha produktových řad z oblasti systémového softwaru, aplikačního softwaru a počítačových služeb. Mezi profesionální zkušenosti Paula Grabscheida patří také poradenství při vývoji systémů pro podporu rozhodování ve státním sektoru. Paul Grabscheid získal magisterský titul na Sloan School of Management, součásti Massachusetts Institute of Technology.

Andreas Dieckow - vedoucí produktový manažer

Andreas Dieckow vystudoval obor informatiky a ekonomie na Univerzitě Friedricha Alexandra v německém Erlangenu. Nyní jako vedoucí produktový manažer v oddělení strategického plánování se zaměřuje na databázový produkt Caché. Jeho úkolem je zajistit, aby systém Caché svou výkonností a funkcemi splňoval požadavky vývojářů, proto úzce spolupracuje jak se zákazníky, tak se zaměstnanci InterSystems.

V minulosti pracoval Andreas jako technický ředitel a Senior Sales Engineer v německé pobočce InterSystems. Před nástupem do InterSystems v roce 1992 pracoval jako ředitel vývoje a technický ředitel pro GEC GmbH v Německu. Již tradičně budou také prezentovány úspěchy našich aplikačních partnerů, buď v rámci jejich prezentací anebo ve speciálním partnerském pavilonu.

Aktuální verzi programu si můžete prostudovat zde.

Ubytování v hotelu Galant si můžete objednat on-line.

Nezapomeňte konferenční poplatek se slevou 30 % při registraci do 7. 5. 2011.

Registrovat se můžete on-line zde.

Těšíme se na setkání s Vámi.

O společnosti InterSystems

Společnost InterSystems patří mezi světové softwarové lídry. Sídlí v Cambridge v americkém státu Massachusetts a má pobočky ve 23 zemích. InterSystems dodává pokročilé softwarové technologie pro převratné aplikace. InterSystems Ensemble je platforma pro hladkou integraci a vývoj propojitelných aplikací. InterSystems Caché je vysoce výkonná objektová databáze, která umožňuje vytvářet rychlejší a škálovatelnější aplikace. InterSystems DeepSee je software, který do transakčních systémů přidává vestavný nástroj pro podnikovou inteligenci (Business Intelligence) fungující v reálném čase, což umožňuje činit lepší rozhodnutí spojená s řízením firmy. InterSystems HealthShare je strategická platforma pro zdravotnickou informatiku a vytvoření systému elektronických zdravotních záznamů (EHR) na regionální či celostátní úrovni. InterSystems TrakCare je pokročilý webový informační systém pro propojenou zdravotní péči, s nímž lze rychle využívat výhod elektronických záznamů o pacientech.


06.05.2012 - Iveta Přidalová - četlo 37343 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: