Diskuze

DECODOM vybral za pomoci CVIS Consulting dodavatele ERP systému

Zlín, Topločany, 13.12.2017 - Společnost CVIS Consulting úspěšně dokončila projekt výběru ERP systému a jeho dodavatele pro společnost DECODOM.

Společnost CVIS Consulting úspěšně dokončila projekt výběru ERP systému a jeho dodavatele pro společnost DECODOM. Tento projekt zahrnoval dvouměsíční analýzu, a to včetně podrobného rozboru požadavků na automatizaci a integraci podnikových procesů a návrhů na jejich zlepšení. Tento rozbor a stanovení požadavků zahrnoval plánování a řízení výroby, technologickou přípravu výroby a technicko-hospodářské normy, nákupní, výrobní a prodejní logistiku pro velkoobchod i maloobchod, skladové hospodářství, řízení dopravy, řízení ekonomiky, financí a controlling, řízení personalistiky, zpracování mezd a docházkový systém, řízení kvality, správu majetku a řízení údržby, řízení vztahů se zákazníky a dodavateli. Další fáze projektu zahrnovala podrobnou analýzu předložených smluv pro dodávku ERP systému, jeho implementaci a zajištění servisních služeb, pořízení hardwaru a komponent infrastruktury a zajištění integračních služeb pro aplikace třetích stran. Projekt bude v letech 2018 a 2019 pokračovat odborným dohledem nad implementací tak, aby byl ERP systém předán k užívání do ostrého provozu v prvním čtvrtletí r. 2019.

Společnost DECODOM je třetím největším výrobcem nábytku na Slovensku. Kromě toho se společnost zabývá širokým spektrem doplňkových činností úzce souvisejících s výrobou nábytku. Vzhledem ke konkurenčnímu prostředí a požadavkům trhu se převážně jedná o středně až malosériovou výrobu nábytku s vysokým procentem atypické výroby. Kromě prodeje svých výrobků prostřednictvím obchodních partnerů doma i v zahraničí, vlastní společnost prodejní síť maloobchodních prodejen a své produkty koncovým zákazníkům nabízí i prostřednictvím vlastního e-shopu. DECODOM exportuje své produkty do více jak 20 evropských zemí, především pak do Německa. V současnosti firma zaměstnává přibližně 1 300 pracovníků a patří tak k významným zaměstnavatelům v regionu Topolčan.

Více o společnosti CVIS Consulting najdete na stránkách www.cvisconsulting.cz.


13.12.2017 - Hana Klčová - četlo 6008 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: