Diskuze

VMware představuje aktualizaci své integrované hybridní cloudové platformy

Společnost VMware představila nejnovější verzi integrované hybridní cloudové platformy VMware Cloud Foundation s číslem 2.3. Nabízí funkce pro integrovanou správu cloudů, které zákazníkům usnadní budování hybridního cloudu s konzistentní infrastrukturou a provozem. Platforma zajišťuje správu a provoz výpočetních, síťových, ukládacích a aplikačních služeb ve velkém rozsahu v hybridních cloudových prostředích díky integraci řešení VMware vRealize Automation, vRealize Operations a vRealize Log Insight.

Praha, PALO ALTO, Kalifornie, 17. ledna 2018 - Společnost VMware, Inc. (NYSE: VMW) představila nejnovější verzi integrované hybridní cloudové platformy VMware Cloud Foundation s číslem 2.3. VMware Cloud Foundation 2.3 nabízí funkce pro integrovanou správu cloudů, které zákazníkům usnadní budování hybridního cloudu s konzistentní infrastrukturou a provozem. Platforma zajišťuje správu a provoz výpočetních, síťových, ukládacích a aplikačních služeb ve velkém rozsahu v hybridních cloudových prostředích díky integraci řešení VMware vRealize Automation, vRealize Operations a vRealize Log Insight.

Zákazníci v reakci na neustále stoupající nároky na rychlost inovací zavádí agilnější IT modely orientované na služby, které využívají privátní i veřejné cloudy. V průzkumu, který v roce 2016 provedla společnost VMware mezi svými zákazníky, 60 % dotázaných firem uvedlo, že užívá veřejný cloud. (1) Pro zákazníky VMware Cloud Foundation představuje přímou cestu k hybridnímu cloudu - poskytuje jim jednotnou infrastrukturu, kterou lze nasadit lokálně nebo provozovat jako službu v cloudu, s konzistentním ovládáním a provozem ve všech prostředích.

VMware Cloud Foundation 2.3 to zajistí poskytování IT služeb pro hybridní cloud

Rozšířením platformy VMware Cloud Foundation o funkci správy cloudu získávají zákazníci hybridní cloudovou platformu s konzistentním provozním modelem a možností provozovat tradiční i nativně cloudové aplikace bez přepisování. Pomocí nástroje VMware SDDC Manager platforma automatizuje zavedení a konfiguraci vRealize Automation, vRealize Operations a vRealize Log Insight jako součástí její standardizované architektury. To podnikům pomáhá rychleji dosáhnout užitku z investice.

Integrace VMware Cloud Foundation s vRealize Automation pomůže zákazníkům k vyšší akceschopnosti díky automatizaci poskytování aplikačních a infrastrukturních služeb prostřednictvím samoobsluhy v hybridním cloudu. Zákazníci budou moci modelovat předlohy s kompletním souborem aplikací a infrastruktury včetně výpočetních, úložných, síťových a bezpečnostních zdrojů spolu s jejich vzájemnými vztahy a propojením. Inteligentní provoz, který zajišťují nástroje vRealize Operations a vRealize Log Insight, pomáhá jednoduše a spolehlivě plánovat, spravovat a přizpůsobovat hybridní cloudová prostředí.

VMware Cloud Foundation 2.3 dále přinese podporu heterogenity serverů (různých modelů serverů) v jedné skříni a schopnost zvolit pro každý typ pracovní zátěže konkrétní servery. Nové funkce a možnosti platformy podnikům poskytnou vyšší flexibilitu tím, že jim umožní přizpůsobit prostředí specifickým potřebám svých aplikací. Podpora různorodého hardwaru také IT oddělením umožní dosáhnout vyšší návratnosti investic do stávajícího vybavení.

VMware Cloud Foundation poskytuje kompletní soubor softwarově definovaných služeb pro výpočetní, ukládací, síťové a bezpečnostní prostředky a nyní i správu cloudu. Integrované automatizované řízení životního cyklu zjednodušuje správu softwaru od prvotního zavedení přes aktualizace po přechod na vyšší verzi. Platforma VMware Cloud Foundation je k dispozici pro lokální nasazení nebo jako veřejná cloudová služba prostřednictvím řešení VMware Cloud na AWS, IBM Cloud pro řešení VMware, CenturyLink, Fujitsu K5, OVH a Rackspace Private Cloud s technologiemi VMware.

O společnosti VMware

VMware je přední světový poskytovatel cloudové infrastruktury a řešení pro podnikovou mobilitu, který zákazníkům pomáhá využít příležitosti díky urychlení procesu digitální transformace. Řešení VMware zlepšují akceschopnost podniků modernizací datových center a propojení s veřejným cloudem, podporují inovace pomocí moderních aplikací, zvyšují komfort uživatelů v digitálním pracovním prostředí a zajišťují důvěru zákazníků novým přístupem k bezpečnosti. Společnost VMware v roce 2016 dosáhla výnosů ve výši 7,09 miliardy USD. Sídlí v kalifornském Palo Alto a má přes 500 000 zákazníků a 75 000 partnerů na celém světě.


17.01.2018 - Václav Kotyk - četlo 6201 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: