Diskuze

Nutreco digitalizuje své procesy s řešením Infor

PRAHA, 18. ledna 2018 - Infor, přední poskytovatel odvětvově zaměřených podnikových aplikací s elegantním vzhledem a cloudovou funkcionalitou, oznámil, že Nutreco, globální dodavatel krmiv pro hospodářská zvířata a ryby, si zvolil Infor CloudSuite Food & Beverage, odvětvově specifické řešení pro potravinářský a nápojářský průmysl, s cílem připravit své podnikání na digitální budoucnost. Vedle poskytování krmiv dodává Nutreco farmářům a zemědělským podnikům služby v oblasti komplexní výživy a ošetřovatelství s cílem pomoci jim optimalizovat výnosy a uspokojovat poptávku po mase a rybách.

Nutreco je na trhu s krmivy již více než 80 let, má hluboké zkušenosti s potřebami výživy a zdraví hospodářských zvířat, jako jsou například skot či lososi, pro která vyrábí své produkty. Optimalizací potravinového mixu je společnost Nutreco schopna zlepšovat zdraví zvířat a jejich přírůstky, a tím zlepšovat ziskovost zemědělských podniků. S více než 100 výrobními zařízeními ve 35 zemích včetně České republiky, a 11 vývojovými centry v sedmi zemích potřebovalo Nutreco globální platformu, která dokáže konsolidovat, propojit a komunikovat klíčové informace.

Do projektu nasazení řešení Infor, který má za úkol harmonizovat procesy, eliminovat rizika operací, a poskytnout moderní cloudovou platformu pro podporu digitální strategie společnosti, je zapojeno 3 000 uživatelů Nutreco z celého světa.

V rámci projektu zákazník spolupracuje s digitální agenturou H&L Digital, která patří do portfolia Infor a která asistuje při tvorbě strategie transformace a lepší zákaznické zkušenosti. Zákazníci Nutreco budou moci specifikovat své požadavky v jakémkoliv aspektu výživy a zdraví svých chovů, čímž získají efektivnější služby a vyšší hodnotu se značkou Nutreco. V další fázi projektu bude partnerství rozšířeno o GT Nexus, řešení obchodní sítě pro digitalizaci dodavatelského řetězce umožňující zlepšit globální přehled a spolupráci v oblasti objednávek a zásobování.

"Naši zákazníci ze zemědělského sektoru čelí nejrůznějším výzvám. Například mají nižší než předpokládané přírůstky, protože skot nemá dostatek vhodného krmiva, či zvýšená úroveň PH vody negativně ovlivňuje růst ryb, a pokud nejsou tyto problémy rychle řešeny, mohou vést k vážným problémům," řekl Henry Van De Ven, CIO a vedoucí projektu digitalizace v Nutreco. "Obchodní model postavený na poskytování informací a znalosti zdraví a výživy hospodářských zvířat představuje pro nás skvělou příležitost nabídnout našim zákazníkům přidanou hodnotu a odlišit se od konkurence. Avšak pro úspěch digitální transformace je klíčové, aby tyto služby zanechávaly výjimečnou zákaznickou zkušenost."

"Většina podniků začíná identifkovat příležitosti digitalizace podnikání," řekl Andrew Kinder, viceprezident pro odvětvovou strategii ve společnosti Infor. "Pro Nutreco byl cloud hlavním předpokladem pro snížení rizik a globální konsolidaci procesů napříč stovkou výrobních zařízení. S využitím digitálních technologií ke zlepšení provozní efektivity a tvorbě nových služeb dokáže Nutreco poskytnout zákazníkům lepší hodnotu a zvýšit podíl na trhu."

O společnosti Infor

Infor vyvíjí a dodává podnikový software s cloudovou funkcionalitou pro specifická odvětví. Se 16 000 zaměstnanci a více než 90 000 zákazníky ve 170 zemích pomáhá Infor k obchodnímu rozvoji.


18.01.2018 - Miroslav Fribert - četlo 6689 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: