DECODOM vybral za pomoci CVIS Consulting dodavatele ERP systému

Zlín, Topločany, 13.12.2017 - Společnost CVIS Consulting úspěšně dokončila projekt výběru ERP systému a jeho dodavatele pro společnost DECODOM.

Společnost CVIS Consulting úspěšně dokončila projekt výběru ERP systému a jeho dodavatele pro společnost DECODOM. Tento projekt zahrnoval dvouměsíční analýzu, a to včetně podrobného rozboru požadavků na automatizaci a integraci podnikových procesů a návrhů na jejich zlepšení. Tento rozbor a stanovení požadavků zahrnoval plánování a řízení výroby, technologickou přípravu výroby a technicko-hospodářské normy, nákupní, výrobní a prodejní logistiku pro velkoobchod i maloobchod, skladové hospodářství, řízení dopravy, řízení ekonomiky, financí a controlling, řízení personalistiky, zpracování mezd a docházkový systém, řízení kvality, správu majetku a řízení údržby, řízení vztahů se zákazníky a dodavateli. Další fáze projektu zahrnovala podrobnou analýzu předložených smluv pro dodávku ERP systému, jeho implementaci a zajištění servisních služeb, pořízení hardwaru a komponent infrastruktury a zajištění integračních služeb pro aplikace třetích stran. Projekt bude v letech 2018 a 2019 pokračovat odborným dohledem nad implementací tak, aby byl ERP systém předán k užívání do ostrého provozu v prvním čtvrtletí r. 2019.

Společnost DECODOM je třetím největším výrobcem nábytku na Slovensku. Kromě toho se společnost zabývá širokým spektrem doplňkových činností úzce souvisejících s výrobou nábytku. Vzhledem ke konkurenčnímu prostředí a požadavkům trhu se převážně jedná o středně až malosériovou výrobu nábytku s vysokým procentem atypické výroby. Kromě prodeje svých výrobků prostřednictvím obchodních partnerů doma i v zahraničí, vlastní společnost prodejní síť maloobchodních prodejen a své produkty koncovým zákazníkům nabízí i prostřednictvím vlastního e-shopu. DECODOM exportuje své produkty do více jak 20 evropských zemí, především pak do Německa. V současnosti firma zaměstnává přibližně 1 300 pracovníků a patří tak k významným zaměstnavatelům v regionu Topolčan.

Více o společnosti CVIS Consulting najdete na stránkách www.cvisconsulting.cz.


13.12.2017 - Hana Klčová