Společnost ICZ posiluje své působení v oblasti informačních systémů pro zdravotn

Praha, 16. července 2018 - Společnost ICZ rozšiřuje spolupráci s předním vývojářem specializovaného programového vybavení pro zdravotnictví - firmou Steiner. Obě společnosti mají více než dvacetileté zkušenosti s vývojem a podporou zdravotnických informačních systémů. Vzniká tak spojenectví, které zvýší úroveň produktů a služeb pro nemocniční informační systémy ve velkých a středních nemocnicích.

"Naším společným hlavním cílem je spokojený zákazník, kterému díky tomuto partnerství budeme moci poskytnout rozšířenou nabídku integrovaných produktů. Navíc bude možné využít mnoho moderních technologií a funkcí, které obě společnosti nabízí, a to včetně mobilních zařízení, webových aplikací, vícevrstvé architektury, plnohodnotné integrace s jinými systémy a eHealth komunikace s dalšími zdravotnickými zařízeními," říká generální ředitel společnosti ICZ, a.s. Bohuslav Cempírek.

Obě společnosti mají za sebou více než 4letou spolupráci při vývoji, implementaci a integraci laboratorních informačních systémů pro zdravotnická zařízení. Nyní smluvně rozšířily spolupráci při vývoji, implementaci a servisu aplikací pro oblast nemocničních informačních systémů.

"Věříme, že naše spolupráce zvýší možnosti a konkurenceschopnost na zahraničních trzích a přinese přidanou hodnotu do prostředí zdravotnického software na českém trhu," dodává David Steiner, jednatel společnosti Steiner, s.r.o.


17.07.2018 - Jiří Šťastný