Karat: Odborník na logistiku v průmyslu i obchodu

Informační systém Karat je významný český ERP produkt, který nachází dobré uplatnění v mnoha různých odvětvích, a to jak u výrobních, tak obchodních i servisních organizací. Rozsah funkcionality, možnosti uživatelského přizpůsobení, otevřenost a robustnost architektury z něj činí významného konkurenta pro všechna špičková ERP řešení na českém i slovenském trhu, zvláště pak v segmentu středně velkých a velkých podniků. V pořadí osmý díl našeho seriálu budeme věnovat právě tomuto informačnímu systému, přičemž se podrobně zaměříme na představení jeho možností v oblasti řízení nákupní a prodejní logistiky.

O seriálu Informační systémy pro české podniky

Cílem našeho seriálu je nabídnout čtenářům – manažerům, potenciálním uživatelům – hodnotnou informaci o možnostech moderních informačních systémů a dílčích IT řešení, která jsou nabízena na českém a slovenském trhu. Jednotlivé díly budou vznikat na základě osobní prezentace daného řešení dodavatelskou společností, dotazování k této prezentaci týmem CVIS a konfrontace se stávajícími uživatelskými organizacemi. Rozhodující pro uveřejnění tedy bude kvalita informací, nikoliv kvantita mnoha nepřesných údajů, jak tomu často v odborných periodicích bývá.

Každý produkt bude možné po určité době aktualizovat a doplňovat odkazy na případové studie či jiné důležité související články.

Přihlašovat vaše produkty k prezentaci a seznámit se s podmínkami zpracování a uveřejnění můžete na e-mailové adrese info@cvis.cz.


03.05.2009 - Petr Sodomka, Hana Klčová